Jegyek és részvételi kedvezmények

Részvételi díjak

Az idei BI Fórum két teljes, keynote előadásokat, párhuzamos szakmai szekciókat és kerekasztal-beszélgetéseket is magában foglaló konferencianapot kínál (szerda és csütörtök). Ehhez egy nagyobb lélegzetű, szakmai workshopokat tartalmazó Training Day járul kedden. 

A legkedvezőbb részvételi lehetőséget a mindhárom napra belépést biztosító All Inclusive jegy kínálja, de van mód csak a két konferencianapra vagy akár egyes napokra is jegyet váltani.

Az egyes jegytípusokat és áraikat a következő táblázat tartalmazza. 

  Napijegy
bármely napra
Kétnapos jegy
bármely két napra
All Inclusive
Mindhárom nap
Early Bird 48 000 Ft 84 000 Ft 120 000 Ft
Standard 60 000 Ft 105 000 Ft 150 000 Ft


A konferencia részvételi díja tartalmazza az ebédet, a kávészüneteket és az esti kisérő programokat is. A feltüntetett árak nem tartalmazzák a 27% ÁFÁ-t.

Kedvezmények

Időalapú kedvezmények
Minél korábban veszi meg jegyét, annál kedvezőbb áron juthat hozzá! 

Csoportos kedvezmény
A szakmai tudás folytonos fejlesztése minden kolléga számára fontos, ezért ha egy cégtől legalább négyen jelentkeznek, akkor az összes résztvevő számára 25% kedvezményt adunk, így négyen jöhetnek el három belépő áráért. A kedvezmény igénybevételéhez az összes regisztrációnál a jelentkezési lap megjegyzések rovatában kérjük feltüntetni a csoportos kedvezmény kifejezést.

A különböző díjkedvezmények nem vonhatóak össze.

Egyéb feltételek

A regisztrációkat beérkezésük sorrendjében dolgozzuk fel, és e-mail útján igazoljuk vissza.

A jelentkezés lemondása 2014. szeptember 30-ig díjtalanul, október 31-ig pedig a részvételi díj 50%-ának megfizetése mellett lehetséges. Későbbi lemondást sajnos nem áll módunkban elfogadni, azonban a részvételi jog cégen belül átruházható.

A részvételi díj közvetített étkezést is tartalmaz, ami a számlán külön feltüntetésre kerül, az erre fizetendő közterhek a résztvevőt terhelik.

Regisztráció

A konferenciára kétféle módon lehet jegyet vásárolni: azonnali online bankkártyás és átutalásos fizetéssel. 

Regisztráció
online fizetéssel

A jegyek árának azonnali kiegyenlítése bankkártyával az Eventbrite felületén. 
Regisztráció
átutalásos fizetéssel

A jegyek árának kiegyenlítése banki átutalással, a kiküldött díjbekérő alapján.

 

Jelentkezéssel és részvétellel kapcsolatos kérdésekben Kovács Anita tud további felvilágosítást adni a 70/588-0245 telefonon.